GLS noortekas: hirmule vastu astumine ja näljahäda likvideerimine


Kutsume kõiki osalema Noorte GLS 2020, mis toimub 13. novembril kell 19-20. Kogu üritus toimub veebis ja on kõigile osalejatele tasuta!

Millega on tegu?

Noorte GLS on osa Eesti suurimast juhtimiskonverentsist Global Leadership Summit. Konverents on suunatud praegustele ja tulevastele noortele juhtidele.
Oleme ette valmistanud põneva programmi, kus on olemas inspireerivad kõnelejad ja ägedad õhtujuhid.

 

Konverentsi kõnelejad

Sadie Robertson (USA): Oma põlvkonna eeskujuna jagab Robertson oma kirjutiste, Live Original kõnede, sotsiaal- ja tavameedia kaudu lootuse sõnumit. Olles pühendunud heategevusele, algatas ta kampaania, mis inspireeriks tema põlvkonda muutusi ellu viima – hetkel keskendub see näljahäda likvideerimsiele koostöös mitmete orgnisatsioonidega, sh World Vision. Tema raamatud “Live Original” (Algupärane elu) ja “Live Fearless” (Kartmatu elu) jõudsid New York Times bestsellerite nimekirja. Tema viimane raamat kannab pealkirja LIVE: remain Alive, be alive at a specified time, have exciting or fulfilling life (ELA: jää ellu, ole elus kindlal ajal, olgu sul põnev või rahuldustpakkuv elu).

 

Jaan Roose (EST): Eesti parim slackliner, kes suure töö ja pühendumisega on hirmule vastu astudes saanud oma alal maailma parimaks. Jaan Roose liitus 2019 novembris Red Bulli sportlaste meeskonnaga. Ta on võitnud mitmeid mainekaid võistlusi üle maailma ning pannud end proovile suurtes projektides ka siinsamas Eestis. Jaan Roose on kolmekordne maailmameister ja tema nimele kuulub nii  maailmarekordeid kui ka esikohti kõige tugevamatelt võistlustelt. Ta inspireerib uute trikkide ja kõrguste ületamisega. Esimesena maailmas maandus ta kahekordse saltoga jalgadega tagasi liinile ning talle kuulub ka rekord kõrgeimal tehtud Backflip ja Frontflip hüpetele. Mitmel korral on tal olnud osa ka Hollywoodi filmiprojektides.

 

Ürituse LINK (sealt näed otseülekannet): https://gls.ee/noorte-gls/

LIITU ürituse Facebook evendiga.