Detsembrikuu Pluss-ajakiri saadaval!

Detsembrikuu Pluss-ajakiri saadaval!

Detsembrikuu ajakiri pealkirjaga “Esimesed jõulud” on juba mõni aeg tagasi potsatanud kõigi tellijate postkastis. Nüüd on võimalik ajakirja kõigil osta endale või suuremas koguses ka kogudusele / noortegrupile, mille puhul kehtib erihind!

Kuigi jõulupühad on selleks aastaks möödunud, on jõuludega seotud sõnum ja sisu aastaringselt aktuaalne ja ajas muutumatu. Sel korral saad ajakirjast lugeda noorest muusikust Maria Gertsjak, noorest videotööga tegelejast Toomas Vardja ning misjonäripere jõuludest Hongkongis. Gospel rubriigis on luubi alla võetud hiljuti albumi väljastanud kodumaised staarid Matteus Elbrecht ja Püha Müristus ning Kanadast pärit rokkbänd Hawk Nelson. Loodetavasti leiad ka sel korral endale põnevat lugemist!

Sul on võimalus endale või sõbrale tellida Pluss-ajakiri posti teel koju!
Tellimuse saab vormistada kodulehel www.plussmeedia.ee/tellimus või saates oma andmed pluss@plussmeedia.ee või tel 6464760. Ajakirja võid küsida ka Tallinnast Misjonikeskusest (Tehnika 115) ja alates 7.jaanuarist ka Tartust Pauluse kirikust (Riia 27, tel 7420258) või Agape kontorist (Vaksali 11-44). Võid ühendust võtta ka Plussiga: pluss@plussmeedia.ee
Ajakirja üksiknumber maksab 2.49 ja aastatellimus 8 eurot.

Mõne nädala jooksul jõuavad ajakirjad ka kõikidesse rahvaraamatukogudesse (mitte kooliraamatukogud) üle Eesti! Küsi julgelt Pluss-ajakirja ka oma kogudusest!

Varasemaid ajakirju saad lugeda: www.plussmeedia.ee/ajakiri

Jaga Head Sõnumit oma sõpradega ja koge Jumala õnnistusi oma elus!